Wikipédia Miskolc-műhely

Miskolci Fröccsfesztivál

♥♥♥   Mert a szódavíz nem ásványvíz, ezt jegyezzük meg jól. A szóda már a civilizáció, ez igaz, de nemzedékek és évszázadok fortélya kellett hozzá, míg a magyar megtanulta és feltalálta a fröccsöt, ami a hosszú élet titka.   ♥♥♥   A Miskolci Fröccsfesztivál   Miskolc kulturális életének 2006 óta évente megrendezett színfoltja, amely a… Tovább »

Miskolczi Pincék – Kisavas

A Miskolc-műhely fontos projektje az Avasi pincesorok bemutatása.  Hétről-hétre be fogunk mutatni egy-egy pincesort, hogy még jobban megismerhessék az emberek őket. Európában egyedülálló az, hogy a város szívének tekinthető Avas-hegy oldalában 900 borpincét találhatunk, a tekergős borutak mentén. Az egymás fölé lépcsőzetesen emelkedő pincék nem egyformák, találhatóak köztük egyszerű 20 méter hosszú pinceüregek, de vannak… Tovább »

Miskolci pincék

A Miskolc-műhely egyik feladata a Pince-projekt, amelyben a Miskolci Pinczék Asztaltársasága által felajánlott képeket töltjük fel a Médiatárba az év végéig. De, míg ez megtörténik, addig legyen egy kis vigalom versben: Szólt az Isten Szólt az Isten “Kedves fiam, Noé! Itt a szőlő kóstold meg, hogy jó-é?” Felelt Noé: “Ily bogyót nem ettem, Isten u’ccse,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!